caught
in the
crossfire
Вход
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

View the whole list


Maddison Levi.
Age : 22
Брой мнения : 222
Join date : 18.07.2020
https://the6.bulgarianforum.net
Годината е 2033. Бяха минали пет години от края на Третата световна война, която бе продължила "едва" три, но пораженията бяха невиждани.
Но как се започна всичко?
Напрежението между САЩ и Русия ескалираше все повече с всеки изминал месец, докато руският президент не беше убит. Доказателствата бяха умело скалъпени и недвусмислено сочеха към американския му колега, макар истината да се криеше много по-близо. Русия обявява война, начело с новия си президент - Алексей Воронин. Неусетно почти целият свят е въвлечен и няма връщане назад.
Светът не беше този, който мнозина познаваха. Градове, а и цели държави вече липсваха от картата, държавни глави бяха заровени под руините, цели династии, управляващи монархиите бяха заличени от лицето на Земята. Населението бе намаляло наполовина, в следствие на военни действия, последвалата радиации от ядрените бомби, а немалко сами слагат край на живота си, когато губят всичко. Има едва няколко островни райски кътчета, неопетнени от грозните последици на войната, но сякаш всички бяха забравили за тях. Пораженията изискваха възможно по-бързо да се намери решение на проблемът и шестима мъже взеха нещата в свои ръце, опиянени от властта, която им се поснасяше на тепсия. Нарекоха се автократори, а новата форма на управление - автокрацията, бе наложена на всеки от шестте континента. Те бяха най-богатите, най-силните, тези, които съумяха да се възползват дори от нещо толкова черно, като войната. Трябваше да възстановят света, по начина, по който хората го помнеха, след което малко по малко държавите отново да върнат някогашните си територии, но веднъж докоснали се до почти диктаторска власт, шестимата нямаха намерение да я пуснат така лесно.
По-големите градове са възстановени, макар и не в някогашния си пълен блясък и именно те се превръщат в "столици" на континентите, където посланиците на автократорите управляват от тяхноиме и следят зорко за реда. Единствено отдалечени острови оставаха недокоснати от войната и бяха малки кътчета от Рая, където сякаш времето беше спряло осем години назад.
Главни градове на континентите: (с удебелен шрифт са посочени градовете на автократорите)
Европа: - Москва, Лондон, Париж, Рим, Варшава.
Северна Америка: Вашингтон, Чикаго, Лос Анджелис, Отава, Мексико сити.
Южна Америка: Бразилия, Панама, Лима, Буенос Айрес.
Азия: Пекин, Токио, Рияд, Ню Делхи.
Африка: Абуджа, Кайро, Рабат, Кейптаун.
Австралия: Канбера, Сидни, Бризбейн, Дарвин.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите