The New Tomorrow
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

View the whole list


Go down
# I'm on my way(serching) - on Пет Авг 28, 2020 4:28 pm
boss
някой за когото Тревор ще работи неизвестно му че той е от групата на бунтовниците,изнасяйки информация към тях,което излага живота си на опасност,но за каузата той е готов да направи всичко необходимо за да промени бъдещето на света.

ex-friend
мъж с който са били доста добри приятели,ала след някаква случка двамата се скарват жестоко и не си проговарят близо две години като сега съдбата ще ги срещне отново,за подробности ще се разберем с чевека взел позицията.

ex-girlfriends
жените с които просто се е забавлявал без да влага чувства във връзките си с тях,неспособен да обича нито една от тях,оставяйки ги със смесени чувства към него.

ex-boyfriend
мъж с който Тревор някога е имал отношения,първият и единствен мъж с който е бил във връзка,която е била тайна не искаш никой да разбира за тях,нещо което е било и причината за раздялата им.отношенията им ще ги изясним на ЛС.

lovers
списъкът с любовниците на Тревор е дълъг,той често сменя жените с които спи,както и мъжете с които обаче всичко е строго секретно и никой освен топлещите леглото му не знаят че той харесва и двата пола.

blackmailer
някой който ще знае за наклонностите на Тревор и ще иска да го изнудва с тях,знаейки че не бива никой да разбира за странните му влечения,рискувайки работата си и положението изградено сред бунтовниците като мъжкар,правейки всичко по силите си въпросният или въпросната да не го издадат.

elite
някой от Елита който ще се окаже жертва на Тревор и той ще се опита да му стори зло,дали покушението ще е успешно или не и какви отношения ще тръгнат оттам ще се разберем допълнително.

love thrill
човек с който Тревор ще усети нещо което сърцето му до този момент не е изпитвало към никой,връзка в която ще има драми и перипетии стигайки обаче накрая до щастлив финал.
Trevor Lesturn.
REBELS
Age : 26 y.o.
Брой мнения : 98
Join date : 18.08.2020

_________________

Don't get too close It's dark inside
where my demons hide
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите